STEARYNOWY KWAS

A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - R - S - T - U - W - Z


STEARYNOWY KWAS

osiemnastowęglowy nasycony kwas tłuszczowy; występuje powszechnie we wszystkich tłuszczach zwierzęcych i roślinnych. Jest używany do produkcji mydeł, kosmetyków, leków oraz do zmiękczania gumy.




Strona niezależnego Dystrybutora nie jest własnością firmy Akuna Polska Sp. z o.o., która nie
ponosi odpowiedzialności za informacje na niej podane.